Introductie

Welkom!

In deze handleiding vindt u duidelijke en precieze uitleg over de werking van ons Ledpilot platform. Met onze applicatie kunt u in recordtijd en op afstand inhoud beheren en creëren voor alle soorten schermen.

General Operation

Ons platform werkt op een zeer eenvoudige manier. Denk eraan dat u inhoudstypes aan elkaar moet toewijzen. U kunt bijvoorbeeld een media toewijzen aan een scherm U kunt ook een plugin (b.v. weer) aan een layout toewijzen en vervolgens uw layout aan een scherm toewijzen.

Hieronder volgt een samenvatting:

enter image description here

Dashboard

Presentatie

Écrans Virtuels

Via de virtuele schermen kan de fysieke computer via een uniek identificatienummer aan de online administratie-interface worden gekoppeld.

Wanneer u inhoud toewijst aan een virtueel scherm, wordt de fysieke computer in real time bijgewerkt. U kunt verschillende soorten inhoud toewijzen, afhankelijk van uw behoeften:

• Media
  • Lay-out
  • Leeslijst
  • Agenda

Maak een virtueel scherm

1. Ga naar de pagina
  2. klik op de
    Creëer een nieuw scherm
    knop.
  3. Vul de verplichte velden in (naam, beschrijving) klik op geavanceerde instellingen om geavanceerde opties te kunnen instellen
    • Resolutie
    • Helderheid
    • Overgangen

ATTENTIE: de functie Media-aanpassing stelt de toepassing in staat alle beschikbare ruimte te gebruiken. Wees voorzichtig als je scherm in portret modus staat.

Linking content to a virtual screen

1. klik op de button content om het type inhoud te kiezen dat aan het virtuele scherm moet worden gekoppeld
  2. opslaan
    opslaan

Dit zijn de soorten inhoud die beschikbaar zijn:

• Media: beeld / video
  • Lay-out
  • Plugins
  • Leeslijst: afwisselend media / layouts / plugins.
  • Agenda: schema van media / layouts / leeslijst / plugins.

Wanneer u playlist of schedule selecteert, heeft u de mogelijkheid om een in overgang (overgang in) en een uit overgang (overgang uit) te kiezen.

Zie de boxen verbonden met het virtuele scherm

1. klik op boxen om alle aangesloten boxen te zien
  2. Klik op de naam van het vak voor meer details.

Preview the content

1. klik op overzicht
  2. een nieuw venster zal openen met de inhoud van uw scherm
  3. Vergeet niet uw popup blocker uit te schakelen.

Leeslijst

Maak een afspeellijst

1. Ga naar de pagina Playlists.
  2. Klik op
    Maak een nieuwe lijst
  3. Kies een naam
  4. Klik op
    Opslaan

Inhoud toevoegen aan een afspeellijst

1. Ga naar de pagina leeslijst. 2.Klik op content
  2. Kies het type inhoud: media / lay-outs / plugins
  3. Klik op de button toevoegen
    om het item aan de afspeellijst toe te voegen

Zodra de elementen zijn toegevoegd, kunt u de weergavetijd van elk element afzonderlijk wijzigen

Delete from playlist content

1. Kies de inhoud die u wilt verwijderen
  2. Klik op het kleine mandje
    Verwijderen

Delete a playlist

1. Kies de afspeellijst die u wilt verwijderen
  2. Klik op
    Verwijderen

LET OP: Verwijder een afspeellijst alleen als deze niet aan een scherm is toegewezen.

Dagboeken